Xиамена Один композита технологија Цо., Лтд
Новости
Дом > Новости > Садржај
Употреба графитна армирано тањир

1 . Површинска заштита

(1 ) чиста је подлога структуре појачаног Откидао, слободи, мобилне и корозије погоршање слој бетона, изложен бетонску структуру, и ресторативна материјалне површински поправи звука.

(2 ) бити у складу са захтевима пукотине сипа на дизајн или затворена третман.

(3 ) да је налепљена бетон треба изгланцати глатко да уклоните површински лаитанце, уља и других нечистоћа, док се тотално откривена бетонски структуру нове површине. Угао лепљења регулисан је цхамферед и полирани у кружном облику, за греде лук радијуса треба бити не мање од 20мм. За лук радијуса колона треба бити не мање од 25мм.

(4 ) бетон са вату натопљену ацетон жица чист и сува.

2 . да бисте налепили влакана лист

(1 ) ЦФРП листове треба да испуњава следеће захтеве:

Према величине дизајн услове за сечење графитна лист;

Фризурама смоле формулација у складу са одредбама робе и технологија "Добављачи", а желите да налепите равномерно на локацији;

Са посебно графитна упути неколико пута са мном на бубњање, Изузми ваздуха, у потпуности поливен са смолом оплодио графитна листове. Када неће оштетити котрљање графитна постељину.

Мултилаyер налепите поновите горе наведене кораке треба да буде изведена најкраћем у површински слој смоле оплодио графитна додир сува после следећи слој Налепи; (Напомена : У коначну површински слој графитна лист равномерно фризурама смоле)


Категорија производа

    Пожурићу

    © Xиамена Один композита технологија Цо., Лтд