Xиамена Один композита технологија Цо., Лтд
Новости
Дом > Новости > Садржај
Опис карактеристика производа графитна лист

Графитна тканине, познат и као графитна тканине, графитна тканине, графитна уткана Карбон фибер препрег, графитна армирано тканине, угљен тканине, графитна тканина, графитна траку, графитна лист (препрег) и слично. Графитна армирано тканина је на Transkoder.je једносмерни графитна армирано производа, обично на 12К графитна нит ткање.

Доступно у дебљинама 2: 0.111 мм (200г) и 0.167 мм (300г). Различите ширине: 100мм, 150мм, 200мм и 300мм, посебне ширине 500мм и друге радове потребне. Са развојем графитна лист у индустрији, више и више индустрија и предузећа да користите графитна, као и неке предузећа за унос за индустрију и развој континуирано графитна лист.

Графитна истезање структурне члан, смицања и сеизмичких јачање, и пружање подршке материјал који је постао оплодио пластичне најчешће коришћених графитна композитни материјал, формира на комплетан Високе перформансе графитна лист на лист за побољшање система за изградњу употребу оптерећење руковања већа употреба функционалне инжењерске промене, материјални старења, конкретне снагу разреда је нижа од дизајна вредност, структурне пукотине руковање, груба окружења сервис компонента поправку , заштитне појацање радове.


Категорија производа

    Пожурићу

    © Xиамена Один композита технологија Цо., Лтд