Xиамена Один композита технологија Цо., Лтд
Новости
Дом > Новости > Садржај
Произвођачи производе графитна обрада графитна материјал

Wорлданд #39; с првом графитна је Целулоза издвојене, највише најпознатији пример је усијано влакно Едисон, али сада је постала производње полyацрyлонитриле графитна материјала, од производње овај материјал, а онда по курсу, добар производ квалитета. Ако је људском руком влакна у потпуности оплодио пре соде, имати високо оријентисана на силиконско уље, може произвести средње снаге графитна претеча. Видели смо графитна, графитна цеви или друге производе графитна су направљене користећи оригинални Сијиа.

Графитна цеви: графитна цијев користећи влакно навити. Прво пресвучене са калуп пуштање агент језгра, и онда након што је графитна вучу препрег је рана на трагу је мандрел, коначно ослобађање излеиен. То се прерадити у риболов шипке осветљењу, РАМ, палице за голф, костур крила авиона.

Графитна шипке: графитна шипке користећи пултрусион, што је смола оплодјена графитна, улога проклизавања, пултрусион обликовање. То се углавном користи као структурни материјал, као што је костур змај, држач за лампу.

Графитна тканине: графитна тканине је израђена од графитна претеча припрема, у зависности од метода за ткање, чисти ткања, Твил, од сатена, у једном правцу, Двосмјерна, итд, без шаре тканине незнатно различите функције, као што су Transkoder.je једносмерни тканина снаге концентрисане у једном правцу, снага у мантији је удаљене у двосмерна правцима.


Категорија производа

    Пожурићу

    © Xиамена Один композита технологија Цо., Лтд