Xиамена Один композита технологија Цо., Лтд
Изложба
Дом > Изложба > Садржај

Какав добар материјал за графитна

Извор: Какав добар материјал за графитна

Графитна је у XXИ века нових високих перформанси материјала, Цхинаанд #39; с развој графитна има широку апликације перспективу, графитна према класификација сировине се могу сврстати у засноване на полyацрyлонитриле графитна, засноване на бацање графитна, засноване на лепка Карбонска влакна и графитна на пхенолиц смола, графитна ових различитих материјала има какве везе има? Графитна материјал, то је добро?

Са тренутном графитна тржишта, углавном заснованих на ПАН графитна и заснован на бацање Карбонска влакна. Високе перформансе графитна већ препознат од стране света, засноване на ПАН је често кажемо да графитна ПАН-битне јер процес је релативно једноставан, одлична механичка својства производа, многостран, као што су свемирски брод, свемирски шатл, авијације авиона структура материјала и тако даље.

Висока температура перформанси засноване на ПАН графитна материјал је посебно истакнута, иако интензитет са повећањем температура има тенденцију да смањи, али у недостатку ваздух на температури од 2000 степени и даље има добар снагу. Са повећањем температуре, засноване на ПАН графитна материјали имају на тенденцију да скупи, добре димензионалне стабилности, добру умор отпора. Генерално гледано он неће изазвати никакве киселине корозија од соли, ова својства су традиционални метал материјали немају, у поређењу са другим типовима нових композитних материјала са је снажан учинак предност.


Категорија производа

Пожурићу

© Xиамена Один композита технологија Цо., Лтд