Xиамена Один композита технологија Цо., Лтд
Изложба
Дом > Изложба > Садржај

Графитна лулу производне карактеристике

Извор: Графитна лулу производне карактеристике

Графитна формирање процеса који је оплодио смоле графитна нит након полyмеризатион у висок термички интегрисаног Оптоелектронски уређај је излечио након пултрусион тракције. Због различитих врста смола користе, је од фибергласа полиестер, стакло влакана армирано епокси, рекао је пхенолиц ФРП. Они су светло и тешко, -Проводни, високе механичке снаге, против старења, Висока температура, отпорност на корозију и другим карактеристикама.

Графитна цијев са својих многе јединствене предности у уље, електричне енергије, хемикалије, папир, урбана водоснабдевања и дренажа, за прераду канализације, за десалинизацију, транспорт гаса и друге индустрије на широк спектар апликација. Као Цхинаанд #39; с урбанизацију процес убрзао,

Суочени са баланс и заштити становништво, ресурси и окружење, владе на свим нивоима у години за повећање инвестиција у градске инфраструктуре, у комбинацији са напредна наука и технологија треба, Лулу, из цеви и стално обогаћују сорте и спецификације, производње наставља да се повећа, константно побољшање квалитета, посебно развој Пластичне цеви брже, постати врућу тачку за инвестиције. Графитна је само један од њих.


Категорија производа

Пожурићу

© Xиамена Один композита технологија Цо., Лтд